Do Vánoc Posnažíme se do Vánoc
Konferenční stolek Tilderi

Konferenční stolek Tilderi

4 915 Kč

Dodání: do 5 pracovních dnů

Doprava: zdarma

Barva: 

moving furniture
Možnost vynesení zboží nebo asistence při vynesení zboží za příplatek. Ohledně ceny za vynášku budete kontaktováni operátorem infolinky telefonicky před potvrzením objednávky.

Více informací

Praktický konferenční stolek je součástí téměř každého obývacího pokoje. Je skvělým místem pro drobné předměty, které máme rádi po ruce, například dálkové ovládání! Co bychom si při pozvání hostů počali bez konferenčního stolku? Vždyť je to místo, kde připravujeme čaj a kávu pro naše přátele. Tento nábytek je také skvělou dekorací obývacího pokoje. Ale který z nich si vybrat? Naším návrhem je konferenční stolek Tilderi!

Tento model vypadá především jedinečně a stylově. Lišty jsou mimořádně módním řešením a v tomto případě získaly rustikální charakter. Díky tomu se tento kus nábytku hodí především do loftového stylu! Tilderi bude skvělou ozdobou místnosti a dodá jí jedinečnost. Když už je řeč o tomto modelu, stojí za zmínku další úložný prostor pro předměty pod horní deskou. Budete tam moci umístit své oblíbené knihy a bleskově je vytáhnout, kdykoli budete mít chuť si číst.

Rozměry:

  • šířka: 120 cm,
  • výška: 51 cm
  • hloubka: 57 cm

Provedení:

  • matná laminovaná deska o tloušťce 16 mm + laminovaná MDF deska o tloušťce 16 mm potažená PVC fólií s viditelným frézováním,
  • okraje ABS 0,45 mm,
  • maximální zatížení: až 8 kg

Záruka: 24 měsíců

Komentáře

Napsat komentář

Příslušenství

Mohlo by Vás zajímat