Do Vánoc Posnažíme se do Vánoc
Nové
Konferenční stolek Toteri

Konferenční stolek Toteri

1 944 Kč

Dodání: do 5 pracovních dnů

Barva: 

moving furniture
Možnost vynesení zboží nebo asistence při vynesení zboží za příplatek. Ohledně ceny za vynášku budete kontaktováni operátorem infolinky telefonicky před potvrzením objednávky.

Více informací

Bez čeho si neumíte představit odpolední kávičku v obýváku? Samozřejmě, bez konferenčního stolku! Konferenční stolek Toteri je skvělou volbou z hlediska funkčnosti a vzhledu. Je to skvělý doplněk do obývacího pokoje. Velká odkládací plocha vám umožní mít velkolepou dekorativní expozici a poskytne prostor také na talíř s ovocem nebo sladkostmi a šálek kávy.

Bílý konferenční stolek nabízí také dvě prostorné police, na které si můžete odložit knihu, sklenice, tablet nebo jiné předměty. Díky tomu budete mít vše na dosah ruky. Bílá barva je univerzálním řešením, které se hodí do každého stylistického aranžmá, od klasických, přes moderní, až po Hamtops či skandinávské.

Rozměry:

  • šířka: 100 cm
  • výška: 40 cm
  • hloubka: 65 cm

Provedení:

  • 16 mm silná laminovaná deska
  • okraj: papír
  • nohy: plast saténové barvy

Záruka: 24 měsíců

Informace:

Dodávka nezahrnuje zálohu. Řidič doručí vaši objednávku k prvním dveřím. Výrobky jsou dodávány v balících s návodem na vlastní montáž. Parametry produktu jako rozměry nebo barvy se nemění. Zboží dostupné pouze v konfiguracích uvedených v nabídce.

stolik kawowy Toteri - wymiary

Parametry produktu

Šířka 100
Výška 40
Hloubka 65
Záruka 2 roky
Úprava Mat

Komentáře

Napsat komentář

Příslušenství

Mohlo by Vás zajímat