Do Vánoc Posnažíme se do Vánoc
Nové

-3%

Sleva!
Konferenční stolek Premori PE-02

Konferenční stolek Premori PE-02

2 213 Kč2 281 Kč

Dodání: do 10 pracovních dnů

Doprava: zdarma

Barva: 

moving furniture
Možnost vynesení zboží nebo asistence při vynesení zboží za příplatek. Ohledně ceny za vynášku budete kontaktováni operátorem infolinky telefonicky před potvrzením objednávky.

Více informací

Hledáte ten nejlepší doplněk do vašeho obývacího pokoje? Moderní konferenční stolek Premori PE-02 do obývacího pokoje přichází na záchranu! Potěší originálním designem, který zapadne do klasických i moderních aranžmá. Máte interiér ve stylu podkroví? I tam se bude perfektně hodit! Vyznačuje se jedinečným tvarem a designem.

Konferenční stolek do obývacího pokoje je společníkem pro každodenní ranní kávu, rozhovory s přáteli, či chvíle o samotě před televizí. Nabízí dostatek prostoru pro dekorace, občerstvení a šálky kávy. Model je také vybaven policí, která umožňuje odložit elektronické vybavení, knihy, brýle a dálkové ovládání.

Rozměry:

  • šířka: 100 cm
  • výška: 40 cm
  • hloubka: 57 cm

Provedení:

  • laminovaná dřevotříska tloušťky 16 mm
  • hrana: ABS
  • nohy: černý kov

Záruka: 24 měsíců

Informace:

Dodávka nezahrnuje zálohu. Řidič doručí vaši objednávku k prvním dveřím. Výrobky jsou dodávány v balících s návodem na vlastní montáž. Parametry produktu jako rozměry nebo barvy se nemění. Zboží dostupné pouze v konfiguracích uvedených v nabídce.

stolik kawowy - wymiary

Parametry produktu

Šířka 100
Výška 40
Hloubka 57
Záruka 2 roky
Úprava Mat

Komentáře

Napsat komentář

Příslušenství

Mohlo by Vás zajímat